ico_facebook
ico_youtube

CUM CUMPAR?

Comenzi Online

Pasul 1: Daca aveti cont pe site, este nevoie doar sa va autentificati, cu user si parola apoi incepeti cumparaturile. In cazul in care nu aveti un cont deja creat dureaza cateva minute sa creati unul, apoi va puteti continua cumparaturile.

Pasul 2: Alegeti produsele. In cazul in care cautati un produs anume este indicat sa folositi optiunea de cautare din partea de sus a site-ului.

Pasul 3: Adaugati in cos produsele si finalizati comanda. Fiti atenti sa comandati culoarea, marimea sau cantitatea dorita, acolo unde este cazul. Tot aici puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi, sa il actualizati sau sa il anulati. Alegeti adresa de livrare. Daca adresa de livrare e diferita de cea de facturare, mentionati acest lucru. La fel si in cazul in care factura se face pe persoana juridica.

Alegeti metoda de plata selectand din lista. Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului de comanda, dupa ce au fost verificate toate datele.


Comanda telefonica

Orice comanda se poate realiza si telefonic, de luni pana vineri, intre orele 09.30 - 18.00 si sambata intre orele 09.30 - 13.00.

Numerele de telefon la care puteti face comanda sunt: 0726 336 839 (Vodafone) sau 0755.999.777(Orange).


Comanda prin E-mail

Comanda prin email se face trimitand toate datele necesare pe adresa de e-mail a reprezentantilor de vanzari : numele produselor, cod, culoare, marime (atunci cand e cazul), cantitate, datele personale: nume, prenume, adresa de livrare completa (strada, numar, bloc, scara, etaj, localitate, cod postal), adresa de facturare, telefon. Veti primi un e-mail de confirmare pentru primirea comenzii.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru