ico_facebook
ico_youtube

Dezinfectant instrumentar

Filtrare produse

Disponibilitate
Producător

Dezinfectant instrumentar  Echipamentele și dotările unui centru medical ar trebui utilizate cu responsabilitate, fără a pune în pericol sănătatea pacientului. Altfel spus, exigențele și normele sanitare trebuie îndeplinite în cadrul fiecărei unități medicale, iar cabinetul stomatologic nu face excepție de la această regulă.

Pentru a menține igiena în clinicile și cabinetele dentare la cele mai înalte standarde, este necesară utilizarea unor produse profesionale special concepute pentru curățarea și dezinfectarea instrumentarului folosit.

Cu siguranță că toate instrumentele și echipamentele stomatologice, inclusiv sistemele de aspirație, necesită utilizarea unui dezinfectant specific.  Dentex oferă o gamă variată de produse dezinfectante potrivite pentru cabinetele stomatologice care au nevoie în permanență de un mediu steril.

Așadar, la Dentex puteți găsi dezinfectanți cu o aplicabilitate extinsă, ideale pentru dezinfectare, decontaminare și curățare.

Astfel, în funcție de necesitățile pe care le aveți, puteți comanda online produsele de care este nevoie pentru a vă desfășura activitatea în conformitate cu normele reglementate. Fără îndoială că igiena nu poate lipsi din cabinetele stomatologice, așadar ori de câte ori aveți nevoie de produse eficiente pentru cabinetul dumneavoastră, apelați cu încredere la Dentex.

Din categoria produselor de pe site fac parte și șervețele dezinfectante – atât de utile și practice pentru curățarea suprafețelor din cabinetele dentare cum sunt, de pildă, scaunele și tăvițele cu specific stomatologic. Utilizând corespunzător produsele dezinfectante, nu mai aveți motive de îngrijiorare privind problema igienei din cabinetul stomatologic, iar pacienții dumneavoastră vor fi feriți de infecții.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru