ico_facebook
ico_youtube

IPS d.SIGN Dentin 20g 210

In stoc
155,35 lei

556489


0735 666 000 / 0729 990 010

Descriere produs

Descriere:

Cerintele pentru functionalitate, precum si pentru o estetica desavarsita sunt din ce in ce mai ridicate. Pentru a veni in intampinarea acestor cerinte, producatorii se confrunta continuu cu provocarea de a realiza materiale care sa satisfaca nevoile celor mai experimentati ceramisti, oferindu-le acestora o multitudine de posibilitati de proiectare, dar care sa ii ajute si pe tehnicienii incepatori sa acumuleze experienta necesara in domeniul restaurarilor. Astfel, gama IPS d.SIGN a avut prioritate maxima in timpul fazei de dezvoltare, pentru a putea ofeli clientilor o ceramica de calitate superioara care sa fie usor de manevrat.

Datorita sortimentelor de baza bine proiectate, dar si a sortimentelor aditionale, incepatorii si specialistii au la dispozitie toate materialele necesare restaurarii structurii pierdute a dintelui, realizandu-se restaurari estetice de foarte buna calitate capabile sa imite dintele natural. Materialele din gama IPS d.Sign pot fi folosite in toate restaurarile de baza, dar si in restaurarile sofisticate. Astfel toate cerintele clientului sunt complet implinite.

Cu materialele din aceasta gama restaurarile estetice de foarte buna calitate sunt aproape imposibil de deosebit de dintele natural fiind realizate cu usurinta printr-o stratificare eficienta a materialului.

In plus, ceramistii experimentati au la dispozitie o gama comprehensiva de materiale suplimentare.

Nuantele sunt bazate pe ghidurile de culori Chromascop si A-D.

Ivoclar Vivadent ofera un sistem de tratament comprehensiv care consta din aliaje, ceramica de fatetare si sisteme de cimentare.

Sistemul de tratament a fost realizat avand drept obiectiv ca toate materialele sa fie coordonate impreuna pentru a obtine rezultate optime. Ceramica IPS d.SIGN pe baza de fluoroapatite si leucite este un material ceramic inovator care ofera noi modalitati de procesare si aplicare. Aceasta ceramica a fost proiectate folosind natura drept standard si cele mai importante proprietati ale dintelui natural ca modele. Cel mai important component anorganic al dintelui natural sunt cristalele apatite, cristale care includ hidroxil si grupe de carbonate. Pe langa aceste doua elemente, ceramica de sticla pe baza de fluoroapatite si leucite IPS d.SIGN mai contine ionofluor care confera materialului o rezistenta chimica foarte ridicata. Toate componentele ofera proprietati optice exceptionale - stralucire, stabilitate mult imbunatatita a nuantei si fluorescenta naturala. Totodata gama ofera proprietati de lustruire excelente si abraziune redusa, materialele demonstrand o stabilitate uimitoare, putand fi arse si la temperaturi sub 900°C.

Material dentinic pentru restaurarile ceramice cu fluoroapatite si leucite. Disponibil in nuante Chromascop si A-D.

Prezentare:

D.Sign Dentin  20g Refill

PRODUSELE PROMO-DENTEXAboneaza-te la newsletter-ul nostru