ico_facebook
ico_youtube

PASTA DE DINTI-REVELATOR PLACA BACTERIANA-AROMA MENTA

In stoc
71,01RON

FG-A-220


0735 666 000 / 0729 990 010

Descriere produs

Pasta de dinti Plaque HD este o pasta de dinti cu fluor, inregistrata FDA, pasta ce contine un agent revelator de placa bacteriana. In timpul utilizarii pastei Plaque HD, veti remarca o culoare verde a dintilor. Aceasta este placa bacteriana ce intra in contact cu pasta de dinti. Periati continuu dintii in zona unde vedeti culoarea verde pana aceasta coloratie va disparea, doar atunci vor fi disparut toate urmele de placa bacteriana.

Invatati copii obiceiul sanatos de a se spala pe dinti

Datorita pastei de dinti Plaque HD este mult mai usor sa ne asiguram de eficienta cu care copii nostrii au grija de igiena orala.

  • Aceasta pasta de dinti foloseste Targetol Technology® pentru a evidentia placa bacteriana, aparand o coloratie verde la nivelul dintilor, lucru ce indica copilului in ce zona sa insiste cu periajul. Nu trebuie sa mai verificati daca s-au spalat corect pe dinti pentru ca folosind pasta de dinti Plaque HD este foarte simplu – insista cu periajul pana culoarea verde dispare!

Dentistul va fi impresionat de obiceiul pe care il capata copilul in timp, de a insista cu periajul, folosind zilnic pasta de dinti Plaque HD.

  • Fiind capabili sa vada exact, zilnic, unde au depusa placa bacteriana vor dezvolta obiceiul de a insista cu periajul. Daca in mod constant, copiii dumneavoasta vor folosi pasta de dinti Plaque HD aveti confirmarea ca vor indeparta gradual placa bacteriana.

Pasta de dinti din plante?

  • O caracteristica definitorie a Targetol Technology® este ca agentul revolutionar de colorare este un extract de plante si nu contine gluten. Acest lucru inseamna ca toata familia se poate bucura de beneficiile unei guri sanatoase fara efectele adverse ale chimicalelor ce se regasesc in agenti de identificare si indepartare a placii bacteriene.

Creata de medicii stomatologi pentru pacienti.

  • Pasta de dinti Plaque HD a fost inventata in 2007 de un dentist care dorea sa ofere pacientilor sai o cale mai eficienta in inlaturarea placii bacteriene de pe dinti si gingi. Cauta o solutie mai eficienta pentru acasa, solutie care sa fie adoptata de toata familia si sa creeze obiceiuri sanatoase intre vizitele la stomatolog.

Era foarte important sa se asiguare ca a creat o solutie pentru ingrijire orala, acasa, care era cu adevarat sigura pentru intreaga familie. Era imperativ necesar sa gaseasca o cale de a inlocui chimicalele din agentii de indepartare a placii bacteriene cu elemente din natura.

Instructiuni de folosire

  1. Puneti pasta de dinti (o cantitate mica) pe periuta de dinti

  2. Spalati normal

  3. Continuati sa priviti in oglinda in timp ce va periati, asigurandu-va ca ati indepartat toate urmele de culoare verde.

  4. Odata ce ati finalizat periajul minutios si ati clatit, culoarea verde va fi disparut.

Zambiti si aveti incredere ca ati realizat un periaj corespunzator.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru