ico_facebook
ico_youtube

Scaner intraoral Primescan AC + Power Pack AC

188 689,80 lei

6692672


0735 666 000 / 0729 990 010

Descriere produs

Precizie

Noul scaner Primescan vă oferă nu doar un punct nou de vedere, ci un milion: noua funcţie Smart Pixel Sensor procesează mai mult de 1.000.000 de puncte 3D pe secundă, generând date pentru imagini foto-realiste şi foarte precise. De fapt, Primescan este cel mai precis scanner de pe piaţă. Tehnologia de scanare dinamică în profunzime oferă o claritate perfectă şi precizie remarcabilă, chiar şi în zone adânci de până la 20mm – un avantaj absolut pentru preparaţii subgingivale.

Uşurinţa utilizării

Bucuraţi-vă de libertate în timpul scanării: Primescan vă permite să începeţi scanarea imediat. Este dotat cu sistem de auto-încălzire continuu anti-aburire – ceea ce înseamnă că sunteţi deja gata să începeţi scanarea. Zone greu accesibile? Materiale cu suprafeţe lucioase? Un lucru uşor pentru Primescan. Datorită câmpului vizual mărit, veţi avea posibilitatea de a vizualiza arii mai mari cu mai puţine unghiuri ascuţite şi precizie instantanee. Rezultatele excelente ale scanării sunt afişate imediat pe ecranul tactil al noii Unităţi de Achiziţie.

Rapiditate

 Acceleraţi procesul de lucru: tehnologia unică a scanerului Primescan permite procesarea mai rapidă şi captarea mai uşoară a datelor la o rezoluţie foarte înaltă. Funcţia de procesare inteligentă din Primescan oferă posibilitatea scanerului de a interacţiona optim cu softul prin transmiterea de date strict necesare pentru procesare. Rezultatul: modele digitale 3D complete afişate imediat, indiferent cât de rapid scanaţi.

Uimitor până la cel mai mic detaliu:


Noua Unitate de Achiziţie este un computer creat pentru stomatologia modernă şi cu gândul la medicul stomatolog. Unitatea este dotată cu touchpad şi un ecran tactil mobil în format 16:9, oferind o interfaţă de lucru intuitivă şi ergonomică.

Beneficiile dumneavoastră:

• Ecran tactil & touchpad pentru utilizare confortabilă şi intuitivă

• Mobilitatea ecranului pentru o poziţionare ergonomică perfectă

• Concept Smart Hygiene pentru dezinfectare uşoară şi rapidă

• Bateria internă oferă independenţă fără a fi necesară conectarea la priza electrică timp de >60 de minute

 Primescan AC cu Software Connect:

• Permite opţiuni de transfer de date către partenerii preferaţi

• Transfer de date securizat şi encriptat prin Connect Case Center Inbox

• Upgrade uşor la sistemul complet de cabinet

• Interfaţă de utilizare intuitivă şi tactilă
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru