ico_facebook
ico_youtube

Unit stomatologic Bluetech V286 cu furtunuri pe sus

In stoc
29 375,99 lei

V286


0735 666 000 / 0729 990 010

Descriere produs

Unitul Bluetech V286 oferă o combinaţie de caracteristici care permite medicului să lucreze confortabil datorită soluţiilor ergonomice care ajută la evitarea stresului fizic și, de asemenea, permiţând pacienţilor să se simtă în largul lor în timpul tratamentului pe un fotoliu extrem de confortabil. Elementele cheie ale unitului sunt integrate în unitatea centrală care permite o ergonomie funcţională și o eficienţă spaţială excelentă. Modulul asistentei este fixat pe un braţ articulat. Masa medicului poate fi cu furtunuri pe sus sau jos cu blocare pneumatică, cu buton de eliberare prin apăsare. Masa medicului conţine până la 5 instrumente și atinge cu ușurinţă toate poziţiile de operare. Poziţionarea instrumentelor oferă un confort superior de operare. Lampa scialitică este cu LED.

Fotoliul pacientului este echipat cu un motor extrem de silenţios cu o capacitate de ridicare de până la 190 kg. Înălţimea de ridicare a fotoliului pacientului acoperă intervalul: 37 - 80 cm. Mișcările sincronizate ale fotoliului pentru pacient permit confort maxim, iar tapiseria moale este disponibilă în mai multe culori. Fotoliul este programat pentru poziţia Trendelenburg, iar tetiera articulată se poate adapta pentru pacienţi cu înălţimi diferite.
Opţional se poate monta: pregătire pentru turbină cu fibră optică, micromotor electric, detartraj, lampă foto, aspiraţie pe pompă uscată și separator Cattani sau Durr.

PRODUSELE PROMO-DENTEXAboneaza-te la newsletter-ul nostru