ico_facebook
ico_youtube

UNIT STOMATOLOGIC OPTIMAL 06

Disponibil la comandă
32 148,36 lei

OPTIMAL 06
ZEVADENT S.R.O.


0735 666 000 / 0729 990 010

Inregistreaza notificare

Descriere produs

Unitul dentar  ZEVADENT  SLOVACIA OPTIMAL06( 800 )este adecvat pentru toate tipurile de tratament din practica stomatologica, si se compune din scuan, grup hidric, lampa cu bec cu halogen si masa medicului cu instrumentar si piese de mana.

Unitul este format dintr-un scaun (1), care este actionat cu miscari electromecanice şi poate fi complet programat prin ajustarea spatarului reglabil şi a tetierei.

De scaun se anexează pe brat partea hidrica (4), un brat articulat care permite ajustarea inaltimii mesei medicului (2). Partea hidrica are accesorii optionale pentru aspiratorul chirurgical, separator amalgam si boiler. In corpul de alimentare, care este localizat in fata, exista tot echipamentul necesar si punctele de conexiune pentru furtunurile cu aer si apa.

Pe masuta medicului instrumentele principale sunt seringa cu 3 functii, turbina de mare viteza, micromotorul electric cu piese de mana si optional detartraj si lampa de fotopolimerizare cu LED.

La alegere, exista posibilitatea de a livra produsul cu furtunurile pe sus.

Puteti modifica inaltimea intregii mese prin eliberarea franei bratului articulat, rotind manerul si orientand masa in pozitia dorita. Apoi, strangeti manerul franei pentru a bloca masa in pozitia respectiva.

Partea hidrica este fixata impreuna cu unitul, astfel incat se misca impreuna.

Pe acelasi suport al bratului este fixata lampa cu becu cu halogen, ajustabila in totalitate, pentru a putea fi asezata in pozitia necesara, la fel ca si monitorul LCD perntru camera intraorala (optional).

PRODUSELE PROMO-DENTEXAboneaza-te la newsletter-ul nostru