ico_facebook
ico_youtube

X-SMART IQ PROTAPER NEXT STARTER KIT

Disponibil la comandă
11266,65RON

A105420000000


0735 666 000 / 0729 990 010

Inregistreaza notificare

Descriere produs

Descriere

Motor endodontic fara fir, cu rotatii continue si reciproce (alternative), controlat de o aplicatie iOS, dezvoltata de Dentsply Maillefer.

Avantaje:

- Ofera mai multa libertate in prepararea canalelor radiculare.

- Sprijin pe durata tratamentului endodontic prin indicarea instantanee a nivelului de torque si functia de calibrare (CAL) pentru setari mai precise ale acestuia.

- Piesa de mana fara fir, subtire si bine echilibrata care se activeaza prin simpla apasare cu degetul.

- Acces usor si vizibilitate excelenta datorata capului miniatural si posibilitatii rotirii acestuia la 360 grade.

- Posibilitatea schimbarii rapide de la miscarea reciproca la miscarea continua (de la sistemul WaveOne la sistemul ProTaper Next).

- Asociaza notele de baza ale tratamentului (dintele, lungimea de lucru, ultimul ac utilizat, obturatia, etc.) unui anumit pacient si transfera raportul de tratament in fisa pacientului.

Caracteristici:

- Functie de memorie Blutooth – in situatia in care se pierde conenxiune aprin Blutooth motorul X-Smart IQ continua sa functioneze conform ultimelor setari efectuate.

- Functie de sine statatoare – utilizand aplicatia, motorul poate fi lasat sa functioneze singur (cu setari reciproce sau continue), fara ca iPad sa-l controleze.

Rotatie cu auto-revers la limita de torque presetata (in ambele miscari).

- Bateria Litiu-Ion garanteaza autonomie pentru 16 tratamente (reincarcarea completa se efectueaza in 6 ore).

- Intervalul de torque, in functie de viteza maxima: 0.5Ncm – 5Ncm.

- Intervalul de turatii: 250rpm – 850rpm.

- Aplicatia Dentsply IQ include o biblioteca de fisiere cu programe presetate pentru acele de tipul: WaveOne Gold, WaveOne, ProTaper Next si ProTaper Universal, ProFile, Pathfile si Proglider. De asemenea, contine si o biblioteca de fisiere personalizabile si compatibile cu alte sisteme de preparare a canalelor radiculare.

- Exista posibilitatea configurarii pentru mai multi utilizatori si poate controla 2 piese de mana pentru tehnica la 4 maini.

Prezentare:

X-Smart IQ ProTaper Next - Motor X-Smart IQ + piesa contraunghi + carcasa protectie pentru iPad Mini (model 1, 2, 3) + 10 folii a 3 ace Protaper NEXT 25mm asortat + 1 folie a 3 ace Proglider 25mm asortat

PRODUSELE PROMO-DENTEX

Review-uri
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru